Pandelaere en Partner Pandelaere en Partner
Centrale verwarming - radiator

Het voorzien van verwarming in een woning doe je niet in een-twee-drie. Je bekijkt best grondig alle soorten verwarmingsinstallaties en laat je bijstaan door een ervaren installateur in centrale verwarming zoals Pandelaere en Partner. Want, niet alleen is het aanbod ruim, de keuze ervan draagt bij tot het dagelijkse wooncomfort.

 

De verwarmingsketel

Een eerste stap in centrale verwarming is het kiezen welk type cv-ketel je gaat plaatsen. Je keuze wordt bepaald door welke energiebron je gaat gebruiken om de warmte op te wekken. Daarbovenop speelt ook de prijs en het rendement van de ketel een belangrijke rol.

De meest gekozen cv-ketels zijn:

  • Hoogrendementsketel
  • Condensatieketel
  • Combiketel

Naast de installatie zijn onze vakmensen ook gespecialiseerd in het onderhoud van cv-ketels. Laat niets aan het toeval over en maak nu nog een afspraak voor een onderhoud van uw cv ketel.

 

Verwarmingstoestellen

Na je keuze van cv-ketel moet er gekozen worden welke verwarmingselementen je zal plaatsen die de geproduceerde verwarming zullen afgeven. De gekende verwarmingstoestellen zijn radiatoren, convectoren en vloerverwarming.

 

Energiebronnen

Steeds meer wordt er bij centrale verwarming rekening gehouden met hernieuwbare energie. Het is een bron dat op een groene manier wordt opgewekt en heeft geen nadelige impact op het milieu.

Hierbij een overzicht van beschikbare energiebronnen bij verwarming:

 

Hoe u wilt verwarmen, dat beslist u. De installatie van uw verwarmingssysteem is onze zorg, waarop u volop kan genieten van een zalige warmte.

Tips en advies

Tips en advies over Verwarming

zaterdag 25 februari 2017

Vloerverwarming, hoe werkt het en wat zijn de voor- en nadelen?

Vloerverwarming, een verwarmingssysteem dat zich onder het vloeroppervlak bevindt. Het is een vorm van verwarming dat doorgaans enkel bij nieuwbouw wordt toegepast. Naast het feit dat de temperatuur eenvoudig regelbaar is, zorgt vloerverwarming voor een aangename warmte. Maar hoe werkt dit systeem van verwarming en wat zijn nu de voor- en nadelen?


Lees verder
Terug naar boven