Pandelaere en Partner Pandelaere en Partner
Terug naar Sanitair
Waterverzachter Homeguard
zondag 2 oktober 2016


Water is een belangrijk onderdeel in ons leven. Het wordt gehaald uit tal van natuurlijke bronnen zoals rivieren en meren. Helaas brengen deze bronnen in de regio van Oudenaarde, Brakel en Ronse vaak ook stoffen met zich mee die kalk veroorzaken, met als gevolg: kalkaanslag. De oplossing om dit te vermijden is het toepassen van waterbehandelingen.

 

Nadelen van kalk in water

Kalk is een nefast voor uw huishoudelijke toestellen. Denk maar aan boilers, wasmachines, afwasmachines tot zelfs koffiezetapparaten. Eenmaal het een weg vindt in uw leidingen kan dit zorgen voor een verlies van het energierendement. Daardoor moet uw toestel meer energie gaan produceren wat kan leiden tot een verhoging van uw energiefactuur.

 

Een waterverzachter helpt

Wilt u dat kalk geen kans meer maakt? Wilt u genieten van een glaasje kraantjeswater? Dat kan! Pandelaere en Partner is gespecialiseerd is het plaatsen van waterverzachters.

Met de hulp van een waterverzachter, waterontharder of waterontkalker, haal je een eigen waterzuiveringsinstallatie in huis. Door het zout wordt het aangevoerde leidingwater gezuiverd voor het terecht komt in de waterleidingen en verwarmingsketel. Dit zorgt voor zuiver water en een langere levensduur van uw toestellen.

 

Interesse in onze waterbehandelingen? U heeft last van kalk en wilt dit probleem stoppen door het plaatsen van een waterverzachter? Contacteer Pandelaere en Partner en wij stoppen de kalkaanslag voor u!

Interesse in onze waterbehandeling?

Last van kalk? U wilt een waterverzachter plaatsen voor optimaal water? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.

Bel ons op!
Terug naar boven