Pandelaere en Partner Pandelaere en Partner
vloerverwarming.jpg
zaterdag 25 februari 2017

Vloerverwarming, hoe werkt het en wat zijn de voor- en nadelen?

Vloerverwarming, een verwarmingssysteem dat zich onder het vloeroppervlak bevindt. Het is een vorm van verwarming dat doorgaans enkel bij nieuwbouw wordt toegepast. Naast het feit dat de temperatuur eenvoudig regelbaar is, zorgt vloerverwarming voor een aangename warmte. Maar hoe werkt dit systeem van verwarming en wat zijn nu de voor- en nadelen?


Lees verder
Waterverzachter Homeguard
zondag 2 oktober 2016

Waterbehandeling met hulp van een waterverzachter helpt tegen kalkaanslag

Water is een belangrijk onderdeel in ons leven. Het wordt gehaald uit tal van natuurlijke bronnen zoals rivieren en meren. Helaas brengen deze bronnen in de regio van Oudenaarde, Brakel en Ronse vaak ook stoffen met zich mee die kalk veroorzaken, met als gevolg: kalkaanslag. De oplossing om dit te vermijden is het toepassen van waterbehandelingen.


Lees verder
Regenwater recuperatie
zondag 2 oktober 2016

Regenwaterrecuperatie, hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

Wie in Belgiƫ woont weet dat het hier veel kan regenen. Waarom zouden wij het regenwater dan niet gebruiken? Want stel je eens voor dat je enkel leidingwater hebt voor alle dagelijkse praktijken. Dat zou op het einde van de maand alleen maar hoge waterfacturen opleveren. Daarom is het aan te raden om regenwater te recupereren.


Lees verder

U heeft een vraag?

U heeft een vraag over onze diensten? U wilt een onderhoud of herstelling aanvragen? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.

Bel ons op!
Terug naar boven