Pandelaere en Partner Pandelaere en Partner
Sanitair badkamer - lavabo

U wilt uw badkamer renoveren? Of die oude keuken in een nieuw kleedje plaatsen? Bij Pandelaere en Partner kan u terecht voor al uw sanitair. Van landelijke tot moderne badkamers en keukens, alles is mogelijk. Bovendien, dankzij de professionele samenwerking met Sax Sanitair, installeren wij steeds het beste materiaal, duurzaam en in de stijl die het best bij u past.

 

Sanitair voor uw badkamer

Sta je op punt om te bouwen of is het tijd voor een badkamerrenovatie, dan zal je ook gaan uitkijken voor een nieuwe badkamer. Maar wat heb je dan allemaal nodig? Wij sommen de meest voorkomende badkamermeubels voor je op.

 

Ligbad of douche

Wilt u zich zorgeloos onderdompelen in warm water dan is een ligbad de beste optie. Maar neem je dan een standaard bad of iets met meer luxe zoals een bubbelbad? Of wat als je snel even die drukke werkdag wil afspoelen? Dan kan je opteren voor het installeren van een inloopdouche of een douchecabine.

 

Kranen

In elke badkamer en keuken heb je waterkranen nodig anders hebben deze ruimtes weinig nut. Ze bestaan in verschillende modellen en vormen waar je uit kan kiezen. Zo heb je bij een ligbad een badkraan nodig, bij een douche een douchekraan en ook kranen voor de wastafel mag je niet vergeten.

 

Toilet

Steeds meer mensen plaatsen in hun nieuwbouw of renovatiewoning meerdere toiletten. Je kan ervoor opteren om het toilet of hang wc te plaatsen in een aparte ruimte of in de badkamer.

 

Keuken sanitair

Eens lekker koken, alleen of met het hele gezin. Het zijn momenten die je alleen kan meemaken in de keuken. Om hiervan te kunnen genieten heb je kwalitatief materiaal nodig. En daar kunnen wij voor zorgen. Sanitair voor uw keuken? Pandelaere en Partner!

Tips en advies

Tips en advies over Sanitair

zondag 2 oktober 2016

Waterbehandeling met hulp van een waterverzachter helpt tegen kalkaanslag

Water is een belangrijk onderdeel in ons leven. Het wordt gehaald uit tal van natuurlijke bronnen zoals rivieren en meren. Helaas brengen deze bronnen in de regio van Oudenaarde, Brakel en Ronse vaak ook stoffen met zich mee die kalk veroorzaken, met als gevolg: kalkaanslag. De oplossing om dit te vermijden is het toepassen van waterbehandelingen.


Lees verder
zondag 2 oktober 2016

Regenwaterrecuperatie, hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

Wie in België woont weet dat het hier veel kan regenen. Waarom zouden wij het regenwater dan niet gebruiken? Want stel je eens voor dat je enkel leidingwater hebt voor alle dagelijkse praktijken. Dat zou op het einde van de maand alleen maar hoge waterfacturen opleveren. Daarom is het aan te raden om regenwater te recupereren.


Lees verder
Terug naar boven