Pandelaere en Partner Pandelaere en Partner
Zonnerboiler - collectoren

Duurzame energie is het opwekken van groene stroom uit 100% hernieuwbare energiebronnen. Een synoniem dat ook vaak voorkomt is hernieuwbare energie. Duurzaam, omdat het gaat om brandstoffen die onuitputtelijk uit de aarde te winnen zijn en geen schadelijke gevolgen hebben voor het milieu.

Maar hoe kan je nu thuis zelf duurzame energie creëren voor al uw sanitair en verwarming? Hieronder krijg je een overzicht van de mogelijkheden die voor Pandelaere en Partner geen geheimen meer hebben.

 

Warmtepomp

Een zuinige en natuurlijke oplossing om groene energie op te wekken is, het gebruik maken van een warmtepomp. Het is een vernieuwde en goedkope techniek die uw energiefacturen drastisch zullen doen verlagen, want je betaalt slechts 1/4 van de gebruikte energie.

De verschillen in warmtepompen kan je onderscheiden naargelang het type energiebron dat deze gebruikt: lucht, water of aarde.

 

Zonneboiler

Een groene vinger aan de poot? Dat maakt van u een natuurliefhebber. Gebruik dan de natuurlijke manieren om uw sanitair van warm water te voorzien en plaats een zonneboiler. Het is zowel voordelig voor de natuur als voor uw energierekening.

Op vlak van onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, want constante doorstroming van het water zorgt ervoor dat bijna niets komt vast te zitten in uw leidingen. Hierdoor bespaart u nog eens!

 

Naast een warmtepomp of zonneboiler is ventilatie ook een vorm van duurzame energie. Wil je meer weten over deze groene manier van energie produceren? Contacteer Pandelaere en Partner en samen bekijken wij wat mogelijk is.

Tips en advies

Tips en advies over Duurzame energie

Terug naar boven